BEDUIN SÁTORBÉRLÉS

Beduin rendezvénysátor a BABAR 2023 fesztiválon

A fesztiválok varázsa sokszor nem csak a fellépőkben vagy a programokban rejlik, hanem abban a különleges atmoszférában is, amit az eseménynek otthont adó helyszín kínál. És bár a 2023-as BABAR Fesztivál kínálatában is bőven voltak felejthetetlen pillanatok, büszkék vagyunk rá, hogy a 10 x 12 méteres Beduin rendzvénysátrunkkal mi is hozzájárulhattunk ehhez a hangulathoz.

Ezen a fesztiválon a sátor két fő funkciót látott el: színpad és tánctér fedésként. A napközbeni koncertek alatt a sátor adott otthont a művészeknek és a zenének, védelmet nyújtva az időjárás viszontagságai ellen, míg este a sátor alatti tánctér a fesztiválozók ezreinek kínált menedéket a csillagos ég alatt.

Azonban nem csak a funkciójával, hanem a designjával is elvarázsolta a látogatókat. A nyújtósátor különleges formája és szerkezete lehetővé tette, hogy a fény- és hangtechnika is kiválóan működjön alatta, így a koncertek és az éjszakai bulik atmoszférája egészen különleges volt.

A BEDUIN rendezvénysátor bérlése kiváló megoldás tavasztól őszig minden típusú rendezvényhez, nagyszerűen alkalmazható bármilyen funkcióhoz.

Kapcsolat

info@beduin-satorberles.hu
+36 30/506-2884

Kövess bennünket

2 + 6 =