BEDUIN SÁTORBÉRLÉS

DAAD Gathering fesztivál

Örömmel jelentkezünk be a gyönyörű DAAD Gathering fesztiválról, amely ezen a hétvégén kerül megrendezésre. Büszkék vagyunk rá, hogy a fesztivál szervezői minket választottak egy 220 négyzetméteres rendezvénysátor bérléséhez, amely az esemény egyik központi helyszíne lett.

Köszönjük az együttműködést partnerünknek is a Visign Tents-nek.

A DAAD Gathering fesztivál egy varázslatos helyszínen, a festői természet közepén kerül megrendezésre. A zöldellő fák és a friss levegő tökéletes hátteret nyújtanak a különféle programokhoz. Ahogy beléptünk a fesztivál területére, azonnal magával ragadott a helyszín vibráló hangulata és az emberek lelkesedése. A zene, a nevetés és a finom illatok elegye olyan atmoszférát teremtett, amelyre nem lehet nem mosolyogva emlékezni.
A 220 négyzetméteres rendezvénysátorunk a fesztivál egyik legforgalmasabb és legélénkebb pontja lett. Ez a sátor nemcsak az eső elleni védelmet nyújtja, hanem itt található az a színpad, mely a techno-electro zene lüktető világát tárja elénk, ahol az elektronikus zene hívei egy gondosan válogatott zenei térben adhatják át magukat a műfaj legújabb hangzásainak és rezgéseinek.

A BEDUIN rendezvénysátor bérlése kiváló megoldás tavasztól őszig minden típusú rendezvényhez, nagyszerűen alkalmazható bármilyen funkcióhoz.

Kapcsolat

info@beduin-satorberles.hu
+36 30/506-2884

Kövess bennünket

13 + 15 =