BEDUIN SÁTORBÉRLÉS

Szentantalfa esküvő 2024

Június végén lehetőségünk nyílt egy igazán különleges eseménynek fedést biztosítani. A helyszín a Balaton északi partján Szenantalfán Villa Alexandrában került megrendezésre. Egy kis létszámú, családias esküvő helyszínéül szolgáltunk. Az ifjú pár a mi Beduin Tent rendezvénysátrunkat választotta, hogy megünnepeljék házasságkötésüket szeretteik körében. 

A sátor kiválasztása nem volt véletlen, hiszen egyedülálló, meghitt atmoszférát biztosít, amely tökéletesen illett az esemény hangulatához. A pár és vendégeik közösen élték át ezt az emlékezetes napot, melyet a különleges helyszín és a gondosan kidolgozott dekoráció tett még varázslatosabbá.

A dekoráció során a természetes elemek domináltak, finom fényfüzérekkel és virágkompozíciókkal díszítették fel a sátrat, amelyek harmonizáltak a környező tájjal. A benti berendezés egyszerre volt elegáns és barátságos, ahol a vendégek kényelmesen élvezhették az estét. A sátor megvilágítása hangulatos, meleg fényeket árasztott, amelyek még meghittebbé tették a pillanatokat.

Köszönjük az ifjú párnak, hogy minket választottak, és sok boldogságot kívánunk nekik a közös életükhöz!

Ha Te is szeretnél hasonló élményt átélni és a Beduin Tent rendezvénysátrunkban ünnepelni, ne habozz kapcsolatba lépni velünk! További információkért látogass el weboldalunkra vagy keress meg minket telefonon.

A BEDUIN rendezvénysátor bérlése kiváló megoldás tavasztól őszig minden típusú rendezvényhez, nagyszerűen alkalmazható bármilyen funkcióhoz.

Kapcsolat

info@beduin-satorberles.hu
+36 30/506-2884

Kövess bennünket

6 + 9 =