BEDUIN SÁTORBÉRLÉS

Ismét a Kolorádó fesztiválon építettünk sátrat

Ez a projekt különleges mérföldkő számunkra, és büszkék vagyunk rá, hogy a rendezvény központi eleme lett.

A projektet Zahoran Zoltán megbízásából kaptuk, aki hosszú évek óta megbízható partnerünk. Közös erőfeszítéseink és elhivatottságunk nélkülözhetetlen volt ahhoz, hogy ezt a feladatot sikeresen teljesítsük.

Az összeszerelés során szoros együttműködésben dolgoztunk a Visign Tents Kft. csapatával, különösen Mátis Gergővel, valamint Erdélyi barátainkkal, a “Mumush cruw” nevű csapattal. Ezek a fantasztikus szakemberek mind hozzájárultak ahhoz, hogy a projekt zökkenőmentesen és időben elkészüljön.

Monumentális méretek
Összesen 2150 négyzetméternyi sátrat szereltünk fel, ami eddigi legnagyobb vállalkozásunk. A sátor hatalmas mérete és robusztus kialakítása nemcsak az eső és szél elleni védelmet biztosítja, hanem elegáns és impozáns megjelenésével is lenyűgözi a fesztivál látogatóit.

A Kolorado Fesztivál központja
A sátor a Kolorado Fesztivál egyik központi helyszíne lett, ahol különböző programok, koncertek és művészeti bemutatók zajlanak. A résztvevők számára ez a tér nyújt menedéket és találkozási pontot, ahol a fesztivál legizgalmasabb eseményei zajlanak.

Köszönetnyilvánítás
Köszönjük Zahoran Zoltánnak a bizalmat és a lehetőséget, hogy részt vehettünk ebben a fantasztikus projektben. Hatalmas köszönet illeti a Visign Tents Kft. csapatát, különösen Mátis Gergőt, valamint a “Mumush cruw” minden tagját az együttműködésért és kemény munkáért. Nélkülük ez a projekt nem valósulhatott volna meg ilyen sikeresen.

Ez a projekt nemcsak a mi eddigi legnagyobb munkánk, hanem egy újabb bizonyíték arra, hogy az együttműködés és a szakértelem milyen csodálatos eredményeket hozhat. Reméljük, hogy a jövőben még több ilyen kihívást jelentő és izgalmas projektben vehetünk részt.

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett ebben a fantasztikus projektben, és külön köszönet a fesztivál látogatóinak, akik nélkül ez az élmény nem lenne ugyanaz.

Ha Te is szeretnél hasonló élményt átélni és a Beduin Tent rendezvénysátrunkban ünnepelni, ne habozz kapcsolatba lépni velünk! További információkért látogass el weboldalunkra vagy keress meg minket telefonon.

A BEDUIN rendezvénysátor bérlése kiváló megoldás tavasztól őszig minden típusú rendezvényhez, nagyszerűen alkalmazható bármilyen funkcióhoz.

Kapcsolat

info@beduin-satorberles.hu
+36 30/506-2884

Kövess bennünket

12 + 10 =