BEDUIN SÁTORBÉRLÉS

Új Beduin Sátor a Kolorádón – A Csodaszarvas színpad fedése

Ez a különleges 450 négyzetméteres Beduin sátor nemcsak a legújabb büszkeségünk, hanem a Csodaszarvas Színpad fedését is biztosította, tökéletes védelmet nyújtva az időjárás viszontagságai ellen.

Egyedi design és méretek
Az új Beduin sátor két részből áll: egy 15m x 20m (300 négyzetméteres) bézs színű sátorból, amelyhez egy 15m x 10m (150 négyzetméteres) Beduin sátor csatlakozik. Ezeket az elemeket összefűztük, így összesen 450 négyzetméteres területet fedtünk le. A sátor elegáns és esztétikus megjelenése tökéletesen illeszkedik a fesztivál természetközeli és bohém hangulatához.

A Csodaszarvas színpad
A sátor a fesztivál egyik legfontosabb helyszíne, a Csodaszarvas színpad fölé került. Ez a színpad számos izgalmas koncertnek, előadásnak és művészeti bemutatónak ad otthont, és a sátor biztosította a védelmet az eső és a nap ellen, így a közönség zavartalanul élvezhette a programokat.

Innováció és minőség
Az új Beduin sátor a legújabb technológiákat és anyagokat használja, hogy biztosítsa a tartósságot és a kényelmet. A bézs szín elegáns megjelenést kölcsönöz, miközben a sátor szerkezete stabil és ellenálló. Az összeszerelés során nagy figyelmet fordítottunk a részletekre, hogy a sátor minden igényt kielégítsen és hosszú távon szolgálja a fesztivál látogatóit.

Köszönetnyilvánítás
Köszönjük mindazoknak, akik hozzájárultak ehhez a projekthez, és külön köszönet a Kolorádó Fesztivál szervezőinek a lehetőségért, hogy bemutathattuk legújabb sátrunkat. Nagy öröm számunkra, hogy a Csodaszarvas színpad fedésével hozzájárulhattunk a fesztivál sikeréhez és a látogatók kényelméhez.

Ha Te is szeretnél hasonló élményt átélni és a Beduin Tent rendezvénysátrunkban ünnepelni, ne habozz kapcsolatba lépni velünk! További információkért látogass el weboldalunkra vagy keress meg minket telefonon.

A BEDUIN rendezvénysátor bérlése kiváló megoldás tavasztól őszig minden típusú rendezvényhez, nagyszerűen alkalmazható bármilyen funkcióhoz.

Kapcsolat

info@beduin-satorberles.hu
+36 30/506-2884

Kövess bennünket

7 + 11 =