BEDUIN SÁTORBÉRLÉS

Naptól és esőtől is védték idén a vendégeket Beduin Tent rendezvénysátraink

Idén két sátorunk is szerepet kapott a Szekszárdi Szüreti Napokon, mely az év egyik legkiemelkedőbb eseménye ezen a gyönyörű borvidéken. A fesztivál hangulatát a szüreti tradíciók, a finom borok és a jókedvű közösség határozza meg, és büszkék vagyunk rá, hogy sátraink hozzájárulhattak a rendezvény sikeréhez.

Mindkét fedésünk aktívan segítette a fesztivál különböző programjait: védelmet nyújtottak az erős napsütéses- és az esős borongós időben is. A fesztivál meghatározó részén helyezkedtek el a sátrak, ahol a legkülönfélébb borokat kóstolhatták az idelátogatók.

Ezúton is szeretnénk külön köszönetet mondani a fesztivál szervezőinek, akik minket választottak a sátorfedések biztosítására. A közreműködésüknek köszönhetően a rendezvény gördülékenyen zajlott, és minden látogató élvezhette a programokat a sátraink alatt.

Külön köszönet illeti  a Koktélpatikát, hálásak vagyunk a támogatásukért és együttműködésükért, amely lehetővé tette, hogy a látogatók zavartalanul élvezhessék a fesztivált.

Bízunk benne, hogy a Szekszárdi Szüreti Napok hagyományos rendezvénysorozatának továbbra is részesei lehetünk. Nagyon hálásak vagyunk, hogy idén hozzájárulhattunk a fesztivál sikeréhez, és alig várjuk, hogy jövőre újra találkozzunk!

Ha Te is szeretnél hasonló élményt átélni és a Beduin Tent rendezvénysátrunkban ünnepelni, ne habozz kapcsolatba lépni velünk! További információkért látogass el weboldalunkra vagy keress meg minket telefonon.

A BEDUIN rendezvénysátor bérlése kiváló megoldás tavasztól őszig minden típusú rendezvényhez, nagyszerűen alkalmazható bármilyen funkcióhoz.

Kapcsolat

info@beduin-satorberles.hu
+36 30/506-2884

Kövess bennünket

3 + 3 =