BEDUIN SÁTORBÉRLÉS

Álmaid esküvője nálunk valósággá válik!

Különleges esküvői helyszínt keresel?

Szeretnéd, ha az esküvőd napja felejthetetlen lenne, elegáns és stílusos környezetben? Mi gondoskodunk róla, hogy a nagy napotok épp olyan tökéletes legyen, amilyennek megálmodtátok!

Exkluzív, kültéri helyszínhez

Hangulatos rendezvénysátras megoldások, ahol modern és természetközeli hangulatban ünnepelhettek. Elegáns dekorációk, gyönyörű megvilágítás és minden részletre kiterjedő figyelem vár rátok!

Fényfűzérek, Fa és Műanyag padlózat, esküvői bútorok

Partnerünk által bérlési lehetőséget biztosítunk kiegészítők, berendezési tárgyak és dekorációs világítás kapcsán is. Műanyag, vagy fa padozatot tudunk biztosítani és a berendezéshez asztalok, padok, székek, egyéb bútorok bérlési lehetőségét kínáljuk. A világításra is hangulatos megoldásaink vannak.

Válaszd a Beduin Tent rendezvénysátrat és nem fogsz csalódni!

Ha felkeltettük az érdeklődésedet és szeretnél a Beduin Tent rendezvénysátrunkban ünnepelni, ne habozz kapcsolatba lépni velünk! További információkért nézz körbe weboldalunkon vagy keress meg minket telefonon.

A BEDUIN rendezvénysátor bérlése kiváló megoldás tavasztól őszig minden típusú rendezvényhez, nagyszerűen alkalmazható bármilyen funkcióhoz.

Kapcsolat

info@beduin-satorberles.hu
+36 30/506-2884

Kövess bennünket

11 + 8 =